kittycatslife -
Hjem Add Om meg Kontakt

0

Nyttårsaften🎊🍛

Heihei igjen ja nå er det nyttårsaften.

Jeg er hos typen min som jeg har fortalt før. Jeg trives godt hos han. Vel nå sitter jeg her og venter på at vi skal spise god middag.

Det er storm ute så jeg tviler på at det blir noen oppfyring av fyrverkeri i år. Litt usikker, men hadde vært koselig om det ble noe å se på også. 

Uansett. Jeg kommer til å skrive mer senere i natt eller i morgen.

Vi blogges.

Vi blogges.

 • 4

  Bort til kjæresten♡

  Nå i dag drar jeg til kjæresten min. Jeg gleder meg.

  Skal feire nyttårsaften hos han/ med  (familien hannes).

  Jeg gleder, men er også spent. I fjord var jeg å der, men da datt jeg å slo meg Kl 12. Så håper på at ting går mye bedre i år!

  Er ikke lenge til jeg blir hentet nå de er like i nærheten.

  Må bare se ann hvor mye jeg blir å blogge. Da jeg liker å være sosial å ikke bare sitte på mobilen å blogge. Håper jo jeg får litt tid til det også, jeg må bare få det inn mellom alt.

  Vil vise dere mine nye negler i tilleg. Før jeg avslutter her. De er gelé. :)

  Wææ nå gleder jeg meg til å møte han ++ og til å feire nytt år ♡

  Vi blogges. 

 • 0

  Hva skal jeg i dag:)

  I dag har jeg laget enda en video.  For å være ærlig så handler den ikke om noe spesielt, men det er i det minste en video.

  Her er linken: https://m.youtube.com/watch?v=P2CvtXUR094

  Synes dere jeg skal fortsette med videoer oftere eller hva tenker dere. Kanskje litt mere handling i noen av de, men er jul å ikke så mye som skjer enda.

  Vi blogges.

 • 6

  En normal dag etter juleaften

  Heihei allesammen. Ja jeg vet jeg blogger lite fortiden. Jeg bare prøver å kose meg i julen mens jeg kan.

  Har laget en liten video i dag bare for å ha noe å gjøre eller ha noe å legge ut da jeg ikke har mye å skrive om.

  Her er den: https://m.youtube.com/watch?v=xDzeU0hkv-I

  Btw jeg og lillesøstra mi koste oss med litt sminke i dag. Jeg sminket hun. Å meg selv ofc.  Uansett her er noen bilder :)

  Alle mennesker er forskjellige og dette er oss. Jeg er utrolig glad i  lillesøstra mi, å hun er veldig glad i meg.

  Vi blogges. ^-^

 • 5

  24 desember og JUL 🎄🎁

  Jeg vil bare ønske dere alle en riktig god jul! ♡

  Nå skal jeg kose meg med familien min, så får dere også kose dere med alt :)

  Vi blogges. 

 • 2

  Hvordan jeg lager krem øyenskygge:)

  Ser dette morro ut? Vel dette er de øyenskyggen jeg har laget.

  Jeg laget de slik (kort video): https://m.youtube.com/watch?v=FJ76jpNxkMg

  Her er tekst til hva du trenger og hvordan man gjør det: Slik

  Du trenger beholdere til å ha det i. En spise skje. En lighter. Håndkrem/øyekrem/ bodylotion. Gamle øyenskygger! En spiss neglefil til å ta ut skyggene med. Bakdelen på en øyenbrynskutter til  å røre med. Og masse bomuldspadd til å tørke den mellom hver farge.

  Smelt kokosnøttolje i spiseskjeen. Tøm det i beholderen. Så ta i enten en krem eller en blanding. Ikke for mye. Så ha I øyenskyggen du ønsker (gjerne bland flere sammen for å få den fargen du ønsker) bland. Så putt i en beholder! :)

  Koskosnøttolje (cocosa)

  (Som dere ser i videoen brukte jeg bakdelen av en ren gaffel).

  Noe som er kult med disse skyggene er at de tåler vann! (De sitter ganske godt på).

  Her holder jeg hånda men øyenskyggen under en vannstråle.

  Se! De sitter enda! :) Jeg valgte også å blande flere forskjellige farger og toner sammen. Så de ble "mine egene".

  Legg igjen en kommentar om dere likte fargene og alt! :)

  Vi blogges《3

 • 0

  My clothes and my hair👗💇

  Heihei vakre mennesker.

  Tenkte og vise dere en del bilder av klærne mine i går og noe jeg prøvde på meg som jeg ønsker meg, osv. Bare følg med så ser dere hva jeg mener:)

  Grå og hvit ullgenser(den låner jeg av min mamma).  Digger den:)

  Her ser dere også min militær thights. Jeg elsker den!

  Der er meg med min gode vinterjakke på å ja (jeg ser litt stor ut på bildene her pga jeg nemmelig har veldig mye klær under). Som regel har jeg ikke en tykk genser under.

  Jeg elsker denne jakken den er bare så hærlig.

  Denne toppen er den jeg prøvde på meg og jeg ønsker meg denne! Hadde ikke råa til å kjøpe den og tviler på at jeg noen ganger før kjøpt den.

  Klesstilen min er jo jeg har endret mye på. Jeg varer  ledig mye fra hvor jeg skal. Skal jeg på fest har jeg som regel på kjole eller en fin topp med jeans. Skal jeg være alene har jeg ofte på joggebukse eller thights. Er jeg med kjæresten er det mer blandet mellom alt. (Ikke pga han men fordi jeg vil føle meg vell). Ja dette varierer veldig.

  Så over til håret mitt. Jeg farget det jo for en stund siden i crazy colors. Mørk lilla, lys lilla og rød (brun øverst). Dette tok lang tid før det gikk ut. Å i går var jeg lei og ville freshe meg mer opp før jul og nyttår. Så i går farget jeg endelig håret mitt igjen.

  Skal vise dere før og etter (om jeg finner noen før bilder).

  Her kommer etter da disse to er før.

  Fargene jeg valgte var mørk lilla, mørk blå, lys lilla og rød ♡ Å jeg er superfornøyd. :)

  PS,  ser mye finere ut irl.

  Vel vel nå er håret mitt klart til jul. Får bare se om neglene mine også blir det eller om de ikke blir klar før nytt år ^-^

  Uansett så skal det bli en fin jul og et godt nyttår!

  (Mitt neste blogg innlegg vil handle om hvordan jeg lager mine egene  krem øyenskygger) følg med om du er intrisert.

  Vi blogges!♡

 • 0

  Nå i disse jule tider🎄🎁

  Heihei alle dere som pleier å lese bloggen min, til de som kanskje en dag gjør det og alle dere andre mennesker der ute i verden.

  Først vil jeg bare si jeg beklager så mye for at jeg ikke har blogget i de siste ukene. Hjernen min har fått støv på seg og jeg klarte ikke komme på noen ting å skrive. Å når jeg skrev innlegg å lagret de i arkivet har jeg klart å sletter teksten å kun overskriften var igjen. Kjipt men sant. Andre grunnen til dette er det at jeg har vært hos kjæresten min i 1 uke eller noe slikt. Så hos mamma og pappa og hjulpet de med julebakst. Jeg har omtrent ikke vært hjemme i leiligheten min før nå i dag. Å endelig har jeg funnet på flere ting og skrive om. Jeg tror nesten jeg må lage flere innlegg. Utover dagen eller i løpet av julen.

  Som overskriven min sier (I disse jule tider). Det er lille julaften allerede og jeg skal sette opp jule treet mitt i dag. I morgen skal jeg til mamma og pappa igjen for å feire jul med familien:) Det gleder jeg meg til.

  Ting går mye fortere i julen og jeg har enda ikke mye julestemning bare litt.

  Jeg skal skrive ett innlegg til etter dette da dette ble litt langt.
  Det vil handle om dagen i går (klær) hår osv. :)

  Så jeg håper noen vil lese både dette og andre innlegg:) Fordi jeg liker og gi tips eller spre glede og jeg vil så gjærne ønske alle en riktig god jul:)

  Vi blogges. 

 • 4

  Skal skal ikke?✂

  Nå sitter jeg her. Jeg tenker på hår!

  Ja jeg har hair extensions og er storfornøyd med det. Super kvalitet og alt det der! Jeg bare har vurdert og stusse det litt og kanskje få litt mer form på det.

  Jeg klarer bare ikke bestemme meg. Vil jo ikke ha det kjempe kort for hele poenget var jo å få lengre hår!.

  Altså bak er det nesten bare at det går rett nedover uten  noen som helst form. Har litt lyst til å så få skrå V (trekant) aktig bak.

  Skal jeg gjøre det eller ikke?

  Hjelp hva synes dere?

  Vi blogges.

 • 4

  Pizza "date"🍕

  For en del dager tilbake så hadde jeg besøk.

  Vi planla egentlig og spise hjemme, men så ombestemte vi oss og dro heller ut på en pizza "date".

  Å det var jeg veldig glad for pizzaen smakte sykt godt.

  Vel hihi bare ett lite tilbake blitt på hva jeg har gjort.

  Uansett håper dere får en fin natt videre.

  Vi blogges. 

 • 3

  Silikon+restylane?

  Sannheten er at jeg har lav selvtilitt. Jeg sliter veldig med å føle at jeg er bra nok. Jeg ser på meg selv som en stygg, fæl, feit jente.

  Dere tror kanskje ikke dette da jeg har lagt ut mange bilder på bloggen av magen min (før og etter bilder osv), men for å være ærlig så har jeg sykt lav selvtilitt.

  Jeg sitter her nå og har lyst til flere ting fordi jeg selv vil. Fordi jeg selv ikke føler jeg er bra nok eller ser bra nok ut.

  Jeg vil ha silikon. Dette er noe jeg har tenkt på mange mange år. Jeg vil ikke ha det fordi noen andre sier jeg skal eller sier det hadde blitt bra, men fordi jeg selv vil og føler for det. Fordi jeg vet hvor mye bedre det kan få meg til å føle meg. Det hadde hjulpet meg med å få litt bedre selvtilitt.

  I tillegg har jeg de minste leppene i verden og ønsker virkelig og ta Restylane eller en av de andre leppe (produktene). Dette varer ikke evig. Jeg ønsker meg finere mer formfulle og fyldige lepper.

  En ting som ikke står i overskriften er at jeg ønsker å ta fettsuging. Om dette noen gang kommer til og skje er veldig liten sjanse for.

  Jeg trener og trener å føler jeg bare står fast på 1 plass. Jeg gjør så godt jeg kan og bli fornøyd med meg selv slik jeg er. Men hver eneste gang jeg ser meg selv i ett speil ser jeg alle de gale tingene med meg og min kropp. Jeg føler meg rett og slett elendig.

  Jeg hadde begynt og spare. Men igjen dummet jeg meg ut. Så nå som det går mot jul har jeg bestemt meg for å heller starte og spare etter jul.

  Jeg hadde faktisk over 1000 kr der. Så kom tiden hvor jeg skulle kjøpe gaver og slikt.

  Uansett jeg bryr meg ikke om alle i hele værden sier jeg er bra nok eller om dere sier jeg ser forferdelig ut. Jeg bestemmer selv til slutt hva jeg vil.

  Ingen ting er 100% bestemt enda. Om det noen gang skjer så er det fordi jeg føler for det, fordi jeg vil.

  Vi blogges.

 • 0

  Når man venter👇

  Når man venter på noe godt venter man ikke forgjeves.

  Jeg venter egentlig på å finne ut om jeg får besøk i dag eller ikke. Jeg håper jo jeg får besøkt som planlagt, men jeg vet ikke hva som skjer. Finner ut av det etterhvert som klokken går.

  Så k mens jeg venter på svar hva som skjer så ser jeg en film som heter Circle elns. (Skrekk film aktig). Jeg har også ryddet en del i leiligheten. Så nå ser det ganske så bra ut her :)

  Vel vel nå skal jeg prøve å få med meg filmen jeg ser på.

  Vi blogges.

 • 4

  Hårfarging før jul! 😊

  God da alle sammen. Jeg fikk en kommentar på bloggen. Der sto det at håret mitt begynte og miste fargen (sto ett annet ord enn miste, men husker det ikke). Uansett.

  Det ser ikke så ille ut som på bildene. Ja det begynner å dette ut litt, men det er ikke sånn kjempe krise enda. Jeg har fargene klare til den dagen jeg skal farge det.

  Å jeg føler jeg heller vil vente til nærmere mot jul så jeg har nyfarget hår jul og nyttår:)

  Jeg vil føle meg bra de dagene. Jeg tåler å gå 1-2 uke med litt svakere farge. Altså fargene er jo i enda bare svakere og de gamle fargene begynner å skinne igjennom.

  Jeg lurer enda litt på hvordan jeg skal klare og farge det helt selv. Jeg ser jo ikke en gang hvordan det ser ut bak pga har ingen speil jeg kan se i. Jeg har speil. Missforstå meg rett.  Jeg bare får ikke til å bruke alle sammtidelig. 

  Jeg finner nok en løsning på mine farge problemer. Å må si jeg gleder meg til å prøve mine fargebomber. Har fremdeles tenkt til å ha de samme fargene. Lilla og rød. Den brune får være slik den er.

  Jeg skal bruke en rød kjole i julen så håret mitt passer nok inn med den :)

  Vi blogges.

 • 3

  Julegave shopping👏

  I dag sto jeg opp tidlig for å dra på julegave shopping (handling).

  Jeg har kjøpt alle gavene på en dag og er fornøyd med det. Kan hende jeg velger å kjøpe noe til til andre ei familien får se det ant siden jeg har veldig dårlig rå.

  Uansett så har jeg kjøpt, og pakket inn gaver osv i dag.

  Det har vært koselig, men slitsomt. Jeg venter enda på å få noen gaver som mangler. Så gleder meg til de ligger i postkassen. Nå til tider kan man jo kjøpe ting på nett også og ikke bare i butikker på kjøpe senter.

  Nå sitter jeg og ser på Hemlock Grove og vurderer og se en skrekkfilm Som heter THE CHOSEN.  Vet ikke helt om jeg tør enda. Da den er laget i år så hihi redd for at den skal være skummel.

  Så ja jeg gleder meg til å bli ferdig med å pakke inn alt. Har også allerede begynt og levert ut gaver til noen.

  ~Har du kjøpt gaver i år? :)

  Vi blogges

 • 1

  Risboller, Bowling og Skrekk film😓

  I dag har jeg brukt en del tid på å lage risboller. I lag med de andre folkene her. Noen av de i allefall.

  Så det har vært koselig.

  I tilleg har jeg vært på bowling før i dag og har sett på skrekk film.

  Ja jeg ser skrekkfilm alene. Liker egentlig ikke se det alene. Klarer bare se de som ikke er alt for skummel. Er de veldig skummel ønsker jeg gjerne selskap. 

  Velvel ja det ble vist litt bilder nå også og jeg beklager at jeg skriver så lite og ikke sånn super intresant det er fordi jeg har en tid hvor jeg ikke klarer å finne på så mye å skrive om igjen, likevel prøver jeg å legge inn noen gode ord på bloggen min.

  Vi blogges.

 • 0

  Mine føtter (endring)

  Venstre lår før: 68cm
  Høyre lår før: 71cm.

  Venstre lår nå: 65cm
  Høyre lår nå: 62cm

  Hofter før: 111cm

  Hofter nå: 100cm

  Så ja det går fremmover med meg. Å det er jeg glad for. Nå har jeg ikke målt på noen måneder så det er er resultater fra i dag.

  Er ikke sikkert dere ser så mye forskjell. Jeg ser det.

  Det har ikke vært bare enkelt men nå ser jeg at treningen min begynner og hjelpe ikke bare på magen min men også mine føtter og hofter.

  Var litt vanskelig å finne mange før bilder og orket ikke skrive hva som var hva da jeg tenkte kanskje dere klare å se det selv.

  Vel tror det med rosa topp er gamlest så den med blå så svart. De andre bildene er bare noen uker fra av hverandre da jeg ikke fant gamle bilder. Jeg har sett større ut.

  Velvel nå skal jeg spise frokost med vennina mi. Å etter det skal jeg på bowling.

  Ha en fin dag alle sammen:)

  Vi blogges.

 • 0

  Stakkars Nissan🎄

  Haha ja vi har det bra. Altså jeg å vennina mi Carina.

  Vi eller hun hadde det litt morro. Hun holdt på å støvsuge opp glassbiter.

  Haha 😂

  Vi blogges.

  Har nissene det bra ser du her: https://m.youtube.com/watch?v=ocJFmFl5fl8

 • 7

  PTSD, Angst-Deprisjon, Emosjonell Ustabil PF++

  Overskriften sier mye i seg selv det er mye av det jeg har vært igjennom å mye av det er har jeg enda.

  Jeg har bestemt meg for å skrive mer om mine problemer pga jeg føler for det. Jeg vil folk skal skjønne og forstå mer om meg.

  PTSD, Angst-Deprisjon, Emosjonell Ustabil Personlighetsforstyrrelse, ++ var vel overskriften.

  Alt dette har vært og er mine diagnoser fremdeles. Alle utenom PTSD, har heldighvis kommet meg igjennom den delen med masse behandlig og samtaler og hjelp.

  Jeg er ikke sikker hva MINI plus, SCID-2 og WAS IV står for. 

  MINI plus= Jeg Oppgir en rekke symptomer for en hel rekke diagnoser (i en hel rekke av forskjellige livfsfunksjoner).

  SCID II= Emosjonell ustabil PF = Føler at det hele tiden går opp å ned. Kan ha føles en av å elske noen til å ikke ville ha noe med dem og gjøre mer. Havner lett i krangel. Spesielt familie + kjæreste forhold (dette er pga meg ikke dem). Jeg har ett veldig lavt selvbilde. Endrer følelsen på hvem jeg er og hvilke mål jeg har ofte. Gjort ting impulsivt blant annet brukt mer penger enn det jeg har (noe jeg er på god vei til å rette opp i). + overspisninsperioder..

  Har prøvd å tatt mitt eget liv som "parasuicidale" forsøk. Dette har jeg gjort når følelsene mine har blitt for vanskelige å takle, når jeg har opplevd krise eller opplevelser fra barndommen har vært overveldende for meg. Kan (kunne) skade meg selv etter krangler med visse personer, og  flink til å true med det når jeg blir så fortvilet at jeg ikke vet hva jeg skal gjøre.

  Jeg kjenner på at jeg er en "humørsyk" person. Altså en person  som opplever mange svigninger i humøret.  Mitt humør kan skifte ofte flere ganger om dagen. Det kan skifte mellom angst, irritabilitet og glede. + Sinne og det å være lei meg. Jeg har ofte en følelse av tomhet. 

  WAIS IV= Hvor jeg bor og mine test resultater på en test jeg tok. Jeg har en "evnmessig fungering i normalhetsområdets nedre grenseområde".

  Verbal forståelse= under gjennomsnittet for normalgruppen.

  Jeg skåret lavest på delen om informasjon som er relatert til læring på skolen og "ervervete" knunnskaper.

  Jeg skåret høyest på deltesten, likheter, som er relatert til abstrakt logisk tenkning.

  Ligger også nederst på "perseptuell resonnering" der ligger jeg i nedre gjennomsnittområde.

  Arbeidsminnet mitt + prosseseringshastighetsindeks er under gjennomsnittet.

  Håper dere skjønner noe av dette. Jeg prøver å forklare litt mer om meg om hva alt betyr osv.

  Bor i kommunal bolig, får AAP. Har hatt kontakt med DPS men det er nå avsluttet. Jeg har kontakt med pshykisk helse.

  Jeg har hatt en traumatisk oppvekst. Mange svigninger i stemningsleie  (noe som gjør til at alt for mange tror jeg er sur) når jeg egentlig er blid.

  Har fått medisiner og tilbud om dette men har selv valgt og ikke ta de da jeg er redd bivirkningene og vil komme meg igjennom alt uten medisiner og på en normal måte.

  Suicidalproblematikk + Suicidalitetsrisikovurdering= Jeg har Emosjonell ustabil Personlighetsforstyrrelse. (Med tidligere selvskading og parasuicidalforsøk). Altså jeg har vært en selvskader og prøvd å tatt livet mitt mange ganger. Det er en kronisk forhøyet selvmordsfare. ... (Heldighvis har dette endret selv det siste året, jeg skader ikke meg selv lenger å har heller ikke prøvd å tatt livet mitt).

  Jeg har AAP som sagt over men nå er jeg i en fase hvor jeg søker om uføretrygd.  Ingen vet om jeg får dette enda eller om jeg må prøve å komme ut i jobb.

  Kanskje dere enda ikke skjønner noen ting om meg. Å ja jeg vet det er mange forskjellige ord og slikt. Jeg prøvde i det minste så godt jeg kan å forklare. Kanskje litt rotete noen plasser men er ikke enkelt.

  Vi blogges.

 • 2

  Føler meg fantastisk!

  3 dager på rad med beinhard trening!

  Nå er jeg endelig ferdig med treningen denne uken. Iallefall slik jeg føler det akuratt nå.

  Jeg har hatt 3 økter på rad i 3 dager. Tirsdag, Mage, rumpe, lår. Onsdag trening med Monica (styrke + kondisjon). I dag "Zumba" med stepp + mage til slutt.

  Nå er jeg helt ferdig. Dette var første uka med fult kjør på lenge å jeg har holdt på å svime av omtrent hver dag... Jeg spiser mat og drikker. Tror bare det er intensiteten åå treningen som gjør meg svimmel. Pulsen som øker.

  Vel jeg er også kjempe fornøyd for at jeg ikke droppet treningen i dag. ♡

  Ny dusjet sitter jeg her å skal snart spise 3 kokte egg, knekkebrød og litt majones.

  Vi blogges.

 • 0

  Svar på vanskelig SPM 😴

  Fikk disse spørsmålene av ei jente.

  Her kommer det noen spm. som du evt.kan bruke til din blogg var det hun startet med. Så kommer det mange spørsmål etter hverandre.

  1. Er det sant at du har blitt voldtatt 13 ganger som du selv sier? (For meg høres det overdrevent mye ut).

  Svar: Ja det er sant. Uheldigvis.  Det var ikke 13 menn. Noen var samme personen om og om igjen. Det er ikke noe jeg er stolt av.

  -Hvorfor blir du igjen sammen med din ex, som har såret deg igjen og igjen. Og som heller hører på vennene sine/dine i stedet for deg og så slår opp igjen.( Forstår at dere har en fortid og mange år bak dere men likevel. Du godtar det jo på en måte og lar han få holde på sånn som han selv vil).

  Svar: Altså jeg elsker han mer enn noen kan forstå. Det er ikke enkelt for meg. Å det har heller ikke vært enkelt. Jeg kommer nok aldri til å godta det han har gjort. (Jeg har gjort mine dumme ting også) Kanskje ikke vært utro men uansett. Jeg klarer ikke gi slipp på han. Synes det er synd at han ikke hører på sine egene meninger å hører på alle andre. Det ødelegger mye. Jeg tror kanskje at ene grunnen til dette er fordi jeg føler at jeg ikke fortjener en som er bedre. (Men som sagt jeg elsker han om ikke hadde jeg  gitt opp for lengst).

  -Hvordan er det mulig for deg og evt. få beholde barn du evt.kommer til å få når du har emosjonell ustabil personlighetsforstyrrelse. (Hørt flere tilfeller barn som blir fratatt sine biologiske mødre barna pga det).

  Svar: Vel alle personer har en rett og en mulighet til å prøve å være mor. Jeg er veldig glad i barn å bryr meg mye mer om andre enn meg selv. Jeg har kun det som diagnose, det er ikke meg som person. Desuten får jeg hjelp med det og behandling. Det er ikke like ille nå som det var før.

  -Synes du synd i deg selv etter det du har vært igjennom?

  Svar: NEI. JEG synes ikke synd i meg selv. Jeg skulle ønske det aldri har skjedd, men jeg kan ikke gå tilbake i tid å det å synes synd på meg selv er bare bortkastet tid. Det var ikke jeg som gjore det i mot meg selv og jeg kan desverre ikke gjøre noe med det som har skjedd.

  -Du sier du har blitt voldtatt, men legger ut bla."nakenbilde" med sol over de intime områdene på bloggen. Oppfordrer du da ikke andre menn/gutter til å oppsøke deg. (Synes det er rart, når du har blitt voldtatt. Da vil du gjerne skjerme deg litt. Det er hvertfall det normale menneskene gjør. Du vet aldri hvem som sitter å leser bloggen, kanskje har de ymse tanker. Og du har jo lagt ut at du bor på orkanger i en omsorgsbolig. Ikke så vanskelig å finne ut hvor. Bare sier at du må være litt forsiktig).

  Svar: For det første så var det et sensurert bilde å jeg la det ut for å vise hvilke tabber noen mennesker kan gjøre. Jeg oppfordrer ingen i mine øyne. Iallefall ikke med vilje. 2. Jeg skjermer meg ikke fordi gjør det vondt værre. Jeg er som en åpen bok. Vil heller ut med følelsene, tankene og alt det enn å stenge det inni meg, da blir jeg bare enn tikkende bombe å får det enda værre.  Det å kunne fortelle hva jeg har vært igjennom å kunne hjelpe andre med å fortelle min historie. Jeg er vel ikke lik alle andre jeg er meg selv. Btw ingen vet hva ett normalt menneske er. 3. Jeg skal være mer forsiktig ang det fremmover. Uansett så er det umulig å komme seg inn her.

  -Er du ærlig på bloggen, eller ligger du ut ting for oppmerksomhetens skyld?

  Svar: Jeg hater løynere. Jeg er en ærlig person. Alt jeg har skrevet på denne bloggen og alle andre bloggene mine har vært sannhet. Jeg bruker bloggen min som en slags dagbok.

  -Du virker så stakkarslig på enkelte bloggvideoer. Er det hensikten?

  Svar: Hæ? Har aldri prøvd å få det til å se slik ut. Så nei tror ikke det er hensikten.

  -Er det noe som ikke feiler deg, virker som du har både(sliter med) det ene og det andre.

  Svar: Takk for den. Vel ja det er mye som ikke feiler meg. Ja jeg sliter til tider. Har mine oppturer og nedturer. Smerter her og der. Skader osv. Det har endelig begynt å bli bedre. :)

  -Hva er din største drøm?

  Svar: Min sørste drøm er nok å bli fornøyd med meg selv. Dra på ferier rundt i værden. Danne en familie osv.

  -Har du bodd i fosterhjem?
  Svar: Ja jeg har bodd i fosterhjem 2 stk.

  -Dømmer du mennesker du ikke kjenner?

  Svar: Hvorfor skulle jeg gjøre det? Noen ganger blir jeg sint pga de slenger dritt om meg å da gidder jeg ikke ha de der.

  Får du fort venner?

  Svar: Ja om jeg prøver. Varierer kanskje litt.

  Synes du selv du er pen?

  Svar: Nei nei og atter nei.

  Hva liker du best ved ditt ansikt?

  Svar: Øynene mine.

  -Hvor mye veier du nå?

  Svar: 85kg.

  -Får du AAP penger?

  Svar: Ja det får jeg.

  -Hvor kunne du tenke deg å flytte?

  Svar: Skaun kommune (Fordi det er midt i mellom Trondheim og Orkanger.

  -Er du flink på kjøkkene?

  Svar: Ja, Kan vel si jeg er ganske så flink. En av de tingene jeg kan best er å lage mat og bake osv.

  -Hva er det viktigste for deg i en gutt?

  Svar: At han er ærlig, å at han elsker meg for den jeg er. (Usikker)

  -Er du hetro-eller bifil?

  Svar: Bifil.

  -Får du fort venner?

  Svar: Det har jeg svart på lengre opp.

  -Hva er det mest emosjonelle for deg?

  Svar: Hva mener du? FOLK SOM kjefter får meg til å gråte. (Takler det bare ikke).

  -Hvorfor ser du ikke tantongene dine oftere?

  Svar: Fordi jeg og min søster holder på å prøve å ordne opp i ting. Å jeg lar hun velge farten.

  -Hvorfor sperrer du opp øynene på slutten i hver video. Du sier selv at du ser inn i kameraet, men det gjør du jo under hele videoen.

  Svar: Jeg ser inn i kameraet? Det er mitt eneste svar. Har ingen grunn.

  Vel det var alle spørsmålene for denne gang.

  Vi blogges.

 • 0

  Yey jeg KLARTE DET

  Seriøst jeg må ærlig innrømme at jeg er litt stolt av meg selv.

  Jeg har klart å komme meg inn i gruppe timene igjen. I dag var første dagen i gruppe time på 4/5 uker. Ja jeg har vært på trening hver eneste uke men kun 1-2 ganger. 

  Armen min er bra igjen å har ingen problemer med løfting av vekter osv lenger. Å får lov av legen til å trene normalt ;) (vel hu sa tilogmed at armene må jeg trene mer)

  I dag hadde vi hun vi pleier å ha på zumba til MRL. Det var noe nytt. Elsker det daa.

  Vel det eneste som var helt forferdelig i dag var at jeg omtrent datt i gulvet. Jeg var så svimmel at jeg omtrent svime av. Så måtte bare stoppe gå ut av rommet for å ta en pause. Hjertet mitt dunket løpsk så jeg klarte å roe ned pusen igjen å ting begynte å klarne fikk i meg vann. Så gikk jeg inn og hev meg på igjen.

  Jeg føler meg så lett som fulen! For en hærlig DEILIG FØLELSE!

  Det triste er det er ikke mer Zumba lenger. Heldighvis har det blitt byttet ut til Latino dans elns. Så jeg hiver meg på det i steden for. Samme læreren:)Kan ikke stoppe kun fordi det er nytt. Å jeg gleder meg!

  I morgen skal jeg på trening med Monica. Å på torsdag den latin dans tingen. :)

  Håper på å få igang denne treningen hver uke igjen. ♡

  Vi blogges. 

 • 0

  0 søvn om nettene

  Irriterende nok sliter jeg igjen med søvnen min. Jeg får ikke sove når det er natt. Ligger i senga og snurrer rundt og prøver å sove, men virker helt umulig. Heldighvis sover jeg litt på dagen. Sto nettopp opp.

  Dette skal jeg få orden på igjen. Jeg vet jeg tenker sykt mye på noe for tiden å lurer på om det er grunnen til min mangel på nattes søvn. Jeg er heller ikke trøtt på natten.

  Jeg har tillogmed lagt i fra meg telefonen for det meste... Lagt den unna meg. Likevel klarer jeg ikke å sovne.

  Jaja får håpe det ordner seg med tiden.

  Det var alt jeg har å si å jeg håper det får en fin dag :)

  Vi blogges.

 • kittycatslife

  Skriv din profiltekst her

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta  hits