kittycatslife -
Hjem Add Om meg Kontakt

2

Wææ hei igjen alle🤗

Hei alle dere!

Jeg beklager så så mye for at jeg ikke har vært aktiv på bloggen den siste tiden. Jeg har hatt det hektisk.

Når jeg prøvde og finne tid til blogging skjedde det noe eller så var jeg dårlig form.

Jeg har vel sagt at jeg feiret julen med min kjære? Vel det gjore jeg. Nå sitter vi (jeg) på toget hjem. Om 2 timer er vi (jeg) i Trondheim igjen.

Hallelujah det skal bli godt. Savner sengen vår, skal hive meg i deg når jeg kommet sit. Noe som var kjipt var at jeg hadde skikkelig hjemmelengsel for 2 dager siden. Likevel holdt jeg ut.

Mange ting har skjedd mens jeg var borte. Vi har vært i Oslo, vi har spist masse jule mat, sett serier, kost med katten Mons. Pyntet jule tre. Vært borte på jule (kveldsmat) og birsdags selskap til typen.

Jeg har også bleket mye av extensionet, da jeg ville sjekke hvor mye det tåler. + Jeg mest sannsynlighvis skal ha en rød farge over. For jeg er utrolig lei nå av å ha i extensionet. Siden håret mitt er så kort vises alle festene bak! I tillegg har jeg slitt med en del floker. Så jeg har kjøpt inn utstyr for og fjerne håret.

Når jeg har fått fjernet extensionet skal jeg bli blond. (Mitt ekte hår altså).

Det bilde der Jørgen smiler er sniktatt og jeg synes det er så fint!

Unasett nå kom han til meg med en kopp kakao😍 Han vet hva jeg liker.

Velvel jeg kommer tilbake senere!

Nå skal jeg kose meg vidre.

Håper dere har en utrolig fin dag💗

Vi blogges.

 • 2

  Ferdig hos frisøren✂

  Ja jeg har vært hos frisøren i kveld. Jeg er utrolig glad for valget jeg tok, også utrolig fornøyd med det ferdige resultatet.

  Det var en hærlig opplevelse, og litt godt å sjemme meg litt bort.

  Her ser dere hvordan det så ut bak før. Jeg måtte bare få litt kortere hår, jeg ble sprø av å ha det så langt. Så ja , jeg ble iallefall super happy når jeg fikk se hvordan håret mitt ble til slutt.

  Her ser dere bak etter jeg var hos frisøren. I'm in love.

  Å her er før og etter fra tidligere i dag å til nå.

  Hva synes dere, ble det noe finere etter jeg klippet meg? 🤗

  Vi blogges.

 • 1

  YEHOO🤗

  FINALLY! Endelig har jeg fått vært på møte og møtt vergen min. Det å finne frem gikk utrolig greit og sammboeren min var jo også med.

  Jeg er så så glad i dag at jeg ikke kan få sagt det nok.

  Det er så fantastisk. Jeg er GJELDSFRI. Jeg har endelig bedre økonomi, og et bedre liv.

  Endelig får jeg litt mer penger til å leve, men det betyr ikke at jeg bruker opp alt.

  Jeg føler meg så mye lettere.

  Når vergen sa at ja nå har du ikke mer gjeld. Jeg bare 😮. Seriøst!? Jeg skjønte egentlig ingen ting og bare satt der i sjokk.

  Uansett nå kan jeg endelig leve med et lettet hjerte og få et enda bedre liv.

  Vi blogges.

 • 0

  Hva skjer

  Enda ett tre bare uten meg.

  To dager på rad har jeg og typen vært ute å gått tur. I dag tok han ett bilde av meg forran et tre. Haha man ser ikke at det er meg, men det er det.

  Det er godt å være ute, personlig neber jeg det fort blir kalt, men det har gått greit.

  I morgen skal jeg møte vergen min og  det blir spennende. Jeg skal også til frisøren senere på dagen. Da jeg vil fikse håret mitt før jul. Høres kanskje dumt ut for mange, men jeg satt i extensions og nå føler jeg det er ALT FOR LANGT, så jeg skal klippe håret rett og slett. Nei jeg skal ikke fjerne extensionet bare gjøre det litt kortere.

  Gleder meg masse til det.

  Jaja cel det var en liten oppdatering om mitt liv.

  Vi blogges.

 • 2

  FØR VS NÅ

  Jeg kommer til og lime inn en tekst som jeg skrev som status på fb i 2012. Kanskje endrer jeg litt på skrivefeil, uansett så skjønner dere hva som står.

  Den gang var jeg ikke meg selv på noen måter så husk det, husk også at jeg ikke mener noe galt med noen av folkene det handler om.

  Her er teksten:
  Hei mennesker. Jeg vil fortelle dere en historie " Min historie". Mitt navn er Katarina. 18 år gammel. 10-11-94. Følg meg. Alt starter her. Jeg var 5 år når jeg startet på skolen 1 klassen, folk sa stygge ting til meg som "BREKKENLUS". Det var vanskelig og forklare til mamma og pappa, og jeg viste ikke hva jeg skulle si. Jeg var bare 5 år, men jeg husker alt.

  Når jeg var 7 år  flyttet vi fra "Nord-Norge til "Sør Trønderlag". En ny skole med nye folk. Det var en vansklig tid for meg.

  Vel årene gikk og jeg voskte opp. Jeg var 9 år. DA jeg ble "overgrepet" av en mann, han var i 20 åra. Jeg snakket ikke med noen om det. Jeg gråt mye!Hver dag!

  Min familie flyttet igjen. Fra "Fanrem" til "Orkanger". Vi flyttet rett før jeg ble "overgrepet" av mannen. En ny skole, nye venner. Hadde ikke mange venner.. Kanskje 2-3 jenter. Også de mobbet meg. Å jeg viste aldri hvorfor. Ingen ting ga mening.

  Er du fortsatt der?

  Når jeg var 10 år gammel gikk alt galt. DE (BV) tok meg bort fra min mor og far.  Jeg gråt, men det var ikke til mye hjelp. De tok meg og flyttet meg fra "Orkanger" til "Buvika"!Det var skummelt! Jeg var alene.

  Jeg begynte i 6 klasse. På en ny skole, med nye folk. Hver dag når jeg var alene gråt jeg. Det var forferdelig og "MISTE," min mor og min far. DET GJORDE  SÅ VONDT!

  Mine drømmer om natten var alltid om mannen som "overgrep" meg. SOM EN VIDEO. Jeg kunne ikke sove om nettene fordi: Jeg alltid hadde mareritt.

  Etter et år flyttet jeg igjen begrunn av noe fælt! Jeg flyttet fra "Buvika" til ""Frøset" - Støren" Til enda en ny famile -.- Ikke vennner og ingen ekte familie. Ikke noe i det heletatt </3. En ny skole IGJEN :@

  Jeg ble mobbet hver dag på skolen.!Det gjore så vondt! Jeg var alltid alene.

  Jeg startet i 8 klasse på en nye skole, enda flere nye folk. Jeg hadde noen venner. "VENNER".. De mobbet meg mye, neste hver dag... Hjerte mitt knustes </3

  Jeg følte meg alene. Jeg begynte og kutte håndleddet mitt.! BARE EN GANG! Jeg lovde meg selv å aldri kutte meg igjen.

  I 9 klassen prøvde jeg å igronere ALT Helt til alt gikk VERRE. Jeg ville  ikke gå på skolen mer, og jeg kuttet håndleddet mitt igjen, OG IGJEN. Livet mitt var et rot. Jeg gråt hver dag på skolen og hjemme.

  De kalte meg ting som: Du er en gravid 6 klassing... Du er så feit! Jeg gråt ofte. De sa: Hvorfor lever du? !Gå å drep deg selv. ! Du er så STYGG!!! BITCH. 10 klassen alt er det samme. VERRE. ! JEG VILLE DØ, men jeg var STERK! Jeg kunne ikke spise, om jeg spiste kastet jeg opp. :O

  Jeg flyttet enda en gang i  fra " Frøset" til " Folstad" - i "Støren". -.-

  Var alt galt med meg ??? JEG VET IKKE. Jeg startet første året på videregående skole. Det var vansklig for meg å dra til skolen redd for å bli mobbet gang på gang.

  Der ble jeg også mobbet. Enda en ny skole med enda flere nye folk. Jeg sluttet og kutte meg i et halvt år.

  Så flyttet jeg igjen  fra "Støren" til "Kirkenær". Der fullførte jeg første året på videregående skole. Jeg startet på en ny skole med enda mer nye folk. Jeg startet andre året av videregående skole. Der alt ble verre.

  Det var en stor "KRIG" på skolen min. Jeg ble mobbet bare mere enn før! Jeg hadde nesten ingen venner.! Jeg ville ta slevmord! Jeg prøvde å drepe meg selv to ganger på rad, men en venninde av meg stoppet meg. <3 Jeg ble mobbet ut av skolen.

  Jeg startet med hjemmeskole de tre siste månedene. JEG FULLFØRTE SKOLEN :DD Jeg startet og kutte meg selv igjen hver dag! Jeg følte meg forferdelig. Jeg følte meg alene! Fra 8 januar 2011 var jeg "lykkelig forelsket".  Han var den eneste som gjore meg GLAD! 1 juli 2012 var det over mellom meg å kjæresten min. Jeg prøvde og ta livet mitt igjen, men  en annen venn stoppet meg.

  Så jeg flyttet tilbake til "sør Trønderlag". Jeg flyttet en gang mens jeg bodde i "Kirkenær". Jeg fikk meg en jobb. Jeg var STERK.

  Vær sterk OG ingen ting går galt! HUSK AT DU ER UTROLIG!<3

  Der var meg før. Jeg rettet litt på teksten. Uansett over til nåtiden.

  Jeg føler meg fri, jeg føler glede. Jeg sliter psykisk ja, men ting går bedre. Jeg er selvfølgelig ikke sammen med han det var snakk om i forrige teksten, men jeg er god venn med han. Likevel kan jeg jo si nå at jeg er lykkelig på EKTE. Jeg føler meg hel. Jeg skader ikke meg selv lengre, jeg vil leve. Jeg er STOLT av at jeg har klart og overlevd alt jeg har vært igjennom. Det meste i livet mitt hsr vært vondt og voldelig. Jeg har rett og slett hatt en traumatisk oppvekst. Likevel er jeg her i dag voksen og sterkere enn aldri før!

  Jeg har værdens beste sammboer, jeg kan bok aldri finne noen som er bedre og det vil jeg ikke heller.

  Ja jeg har flyttet en del ganger etter det jeg skrev om før. Bodd i Orkanger 2 ganger og Gjønnes 1 gang og nå bor jrg i Trondheim. Fremdeles vet jeg at jeg kommer til å flytte flere ganger i løpet av livet.

  Hvordan er det med vennskap, har jeg noen? Hm vel jeg har vel kanskje noen venner, jeg bare møter de ikke så ofte.

  Jeg er ikke lenger i BV. Jeg er 22 år og er nesten 100% selvstendig, jeg har en verge som hjelper meg med økonomien, men snart skal jeg ta over det selv også.

  Jeg har det bra, jeg liker livet, jeg ønsker og leve til det fulle.

  Ja de fæle minnene om alt som har skjedd meg går aldri bort, men jeg blir sterkere, jeg kommer meg igjennom det en dag i gangen.

  Jeg blir ikke lenger mobbet, kanskje blir jeg det (bare at jeg ikke vet det). Jeg vet det går rykter om meg tho. Rykter som ikke er sanne.

  Jeg har foreldre som er her for meg søsken som bryr seg, venner som snakker og en kjæreste som støtter meg for hver dag som går. Føler det nesten ikke kan bli bedre.

  Jeg har ingen ting og klage for den dag i dag, jeg ELSKER LIVET.

  Alle dere som har tråkket med ned, dere har gjort meg til den jeg er i dag. Ikke bare dere, men de som har hjuøpet meg også har vært med og bygget en sterkere meg.

  Vi blogges ✌

 • 0

  Slik ble det.

  Beklager dårlig bilde, har nettopp våknet. Prøvde og fikse håret mitt bedre. Jeg bare feilet og feilet. Prøvde å sette opp noe av det i en hestehale, det e rikke delve problemet, problemet er at jeg ville ha det mørke nede og det røde i hestehalen, men er tydelighvis umulig .

  Haha så ja da ble det bildet over isteden for. Jeg endte opp med Mørk brun under. De hadde ikke svart. Så ja, jeg digger den mørk brune fargen. Så jeg vurderer faktisk og farge alt slik.

  Jeg får ha det slik som nå iallefall noen timer, kanskje endrer jeg det.

  Typen synes det ble fint. Jeg også, haha jeg bare irriterer meg over at jeg ikke klarer å fikse håret slik jeg selv vil.

  Jeg vurderer virkelig og klippe det også som jeg sa i går pga det blir så mye floker, og tungt i dusjen og alt slikt. Har enda ikke bestemt meg, men ja time will show.

  Vi blogges.

 • 0

  Jeg må bare endre på det

  Jeg er den jenta som ikke klarer å gå med en frisyre eller hårfarge over lengre tid, det vil si sånn 1 uke til 3 mnd. Jeg synes rett og slett det blir så utrolig kjedelig. Jeg elsker jo også å fikse hår, det er så spennende.

  Nå sitter jeg her med mørke rødt hår som har falmet mye, jeg har ny farge, orker jeg og gjøre det nei. Hvorfor? Jo fordi o dag skal jeg på butikken og kjøpe inn en farge, svart, mørkbrun eller noe annet. Nei jeg skal ikke farge hele håret, iallefall ikke enda. Jeg har bare tenkt til og farge det mørkere under også ha det rødt over. Jeg vurderer også å prøve å få fikset en litt mer "knall" rød. Da den jeg har nå ser mer brun-ish ut.

  Jeg satt jo også i extensions for ikke så lenge siden, jeg begynner allere og miste noen av festene, det er så irriterende. I tillegg føler jeg kanskje at det er litt for langt, håret mitt har jo vokst kanskje 2cm siden jeg satt det i. Så jeg vurderer og klippe det en del. Enten til "puppelengde" eller kanskje tillogmed skulder lengde. Jeg får se det litt ann. Jeg er veldig veldig forsiktig denne gangen når det kommer til og ta vare på håret mitt. Da jeg sist gang måtte klippe men omtrent skallet. Nå savner jeg faktisk mitt eget korte hår litt, føler det er litt enklere og ha med å gjøre. Likevel er det jo morro med langt hår, likevel om det er mer slitsomt i dusjen osv.

  Så ja jeg og typen skal på butikken, jeg vet enda ikke hvordan jeg vil ha det, jeg hsr flere ideer. Ja jeg skal fikse håret mitt selv. Gleder meg masse til det faktisk. Det blir vel rundt kl 22.00 i kveld.

  Nå er jeg alene pga Jørgen studerer. Så ja jeg har tid til å skrive her. Det har jeg vel ellers også jeg er kanskje litt lat.

  Jeg liker håret slik det er nå på en måte, men det begynner og bli utrolig kjedelig. Vil jeg angre? Det vil tiden vise. Uansett jeg kan om hår, jeg vet hva jeg gjør. Jeg kan endre på det om det blir forferdelig. Det finnes tonn av muligheter.

  Jeg bare klarer ikke la være.

  Vi blogges.

 • 4

  Brusen er byttet ut med isvann

  Ja da har jeg byttet ut brusen med isvann, var på butikken i dag og nektet kjæresten min å kjøpe brus. Så sa jeg til slutt at han fikk lov om han ville ha, for jeg bestemmer jo ikke over han. Haha.

  Jeg har nå bestemt meg for å bli litt "sunnere" på noen måter. Ikke fordi andre mener jeg trenger, men fordi jeg selv føler meg bedre form når jeg er litt sunnere.

  I 2 dager nå har jeg drukker flere liter vann om dagen, og det merkes på kroppen. Må gå på do 100 ganger pr dag. Jeg har ikke helt byttet ut all mat enda, men får i meg litt grønnsaker osv til maten jeg spiser.

  Jeg har tenkt og begynne og spise litt mer salat igjen kun fordi jeg elsker salat, vil heller ha det enn kjøtt.

  Likevel vet jeg dette også er litt vanskelig når typen spiser litt mer usunt, eller skal jeg si mer normal mat enn meg. Selvfølgelig frister det sikkert noen ganger.

  Jeg gjør ikke dette for å gå ned i vekt eller noe, men bare det å føle meg litt bedre hjelper.

  Vel neste uke eller kanskje om det ikke blir da siden det går mot jul. Så iallefall etter jul, det er jeg fast bestemt på.

  Håper dere har en fin kveld.

  Vi blogges.

 • 5

  Ikke to at dere vet alt

  Ikke vet jeg hvem som driver og kommenterer på bloggen min. Jeg følte nemmelig ikke for å ha kommentaren over på bloggen, derfor sletter jeg den, men tok bilde av den først. Hvorfor? Jo fordi da kan jeg blogge om det.

  Jo man kan gå opp av p sprøyten. Det står på internettet. Jeg fikk tillogmed beskjed av legen at om jeg gikk opp mer enn 10 kg mens jeg gikk på p sprøyten skulle jeg dra og ta det opp.

  Jeg spiser normal mat, ja greit jeg spiser godteri, men vet dere hva det gjore jeg lenge før jeg begynte med p sprøyten og jeg gikk ned i vekt ikke opp. Jeg sluttet å trene pga jeg har en arm som jeg ikke kan bruke, nå driver jeg å går ute og skal begynne å trene hjemme. Det har ingen ting med saken å gjøre. Om jeg trener eller ikke. Jeg gikk opp i vekt når jeg spiste sunt og når jeg trente. Jeg var utrolig stresset. Jeg presset meg selv til å trene og spise annerledes fordi at  jeg ikke følte meg spesielt fin. Jeg prøvde å gjøre noe jeg viste jeg ikke kom til å klare i lengden.

  Jeg slet ut meg selv til max!

  Ja jeg spiser pomfri, pizza osv, potet, saus og kjøttkaker. Er det et så stort problem for deg/ dere at jeg spiser helt normal hverdagsmat. Ja jeg spiser SALAT også. Massevis av grønnsaker.

  Jeg ligger nesten aldri i sofaen. Jeg sitter i sofaen ja kanskje 4 timer om dagen og ser på youtube videoer og ja Grey's Anatomi, jeg elsker det. Vet dere hvorfor fordi de 4 timene er min fritid, det er somregel da typen studerer å jeg har mulighet til å se nøyaktig det jeg vil. Dermed får vi begge to ønskene våre hver dag.

  Jeg er kanskje ikke like aktiv nå nei, men hva så. Om jeg så hadde lugget på sofaen hver dag, eller i senga for den del så hadde det da vel vært mitt problem. Jeg spiser ikke mer nå enn før p sprøyta, sannheten er jeg spiste faktisk mer før jeg begynte på den.

  Jeg sliter med matlyst og jeg spiser 2-6 ganger pr dag, 1 middagsmåltid og resten små normale måltid feks 1-2 brødskiver med leverposei eller makrell i tomat.

  Jeg lurer meg ikke unna noe som helst. Jeg har snakket med leger om dette og de mener jeg burde slutte på p sprøyten og ta blodprøver, de mener jeg muligens har lavt stoffskifte.

  Hormonene i seg selv gjør kanskje ikke at jeg går opp, men p sprøyten er en del av vektoppgangen min. Jeg er ikke mer sulten, jeg har MINDRE matlyst nå enn før. Jeg spiser mindre ikke mer.

  Jeg spise mye mer drittmat før spøyten og jeg gikk ned i vekt jeg la ikke på meg i det hele tatt.

  Så hva jeg spiser har ikke mye med saken og gjøre. Ja kanskje noen mener det å js jeg trodde det en periode jeg også. Helt til jeg skjønte at uansett hva jeg spiser om jeg spiser salat 5 ganger om dagen eller hele uka, det hjelper om jeg spiser "sunt".

  Jeg ligger "alltid" på bildene fordi jeg skulle sammenligne. Jeg liker å ta bilde når jeg ligger det er bare slik jeg er. Jeg har bilder hvor jeg står også, men den gsngen var ikke det poenget.

  Ja kanskje er ikke p sprøyten 100% den eneste grunnen. Se selv hva ene legen sa. Nei det er ikke fake, det er 100% ekte.

  Jeg er vel kanskje en "early gainer". Det vil si jeg kan gå mye opp i vekt av å gå på p sprøyten. Over her ser dere også ting jeg selv fant på nett.

  Så jo man kan legge på seg av p sprøyten. Tror du fremdeles ikke på meg er det ditt eget problem, og vet du hva jeg bryr meg ikke.

  Jeg hsr fortesten gått opp 13 kg nå. Gått opp 3 kg på 1 uke, om du kaller det normalt så vet ikke jeg.

  Håper dere får en fin kveld/natt vidre.

  Vi blogges.

 • kittycatslife

  Skriv din profiltekst her

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta  hits